Det er ikke nødvendig å betale noen avgifter for å få bøker.

book7

Jeg er virkelig en leser. Jeg har stor interesse for bøker som aldri blir fornøyd. Leselisten min er full av bøker som venter på å bli kjøpt. Men selv om jeg liker å lese, har jeg ikke råd til alle bøkene jeg vil kjøpe hele dagen.

Derfor må jeg finne en måte å mate avhengigheten min og få bøker, men med liten eller ingen kostnader, hvis mulig. Selvfølgelig er den første på valglisten min å bli med i mange bokklubber.

Forskjellen på fritak og unntak fra MVA

Jeg hadde en forferdelig opplevelse med ham. Jeg bestilte mange bøker, fordi jeg hadde et godt tilbud, kjøpte jeg seks bøker til 99 øre. Jeg tror at kostnadene bare er 99 øre, uten å lese de små skriftene for å forklare slutten på forhandlingene. Jeg fikk akkurat hauger med porto og regninger, som kostet hundrevis av dollar. Det var en fullstendig katastrofe, og jeg vil ikke skje igjen. Etter en stund fant jeg en liten bokhandel i nærheten av jobben min. Jeg fant ut at det er mange nye titler til halv pris og veldig gode vilkår. Jeg trodde jeg var i himmelen! Selvfølgelig så jeg manglene snart.

Bokhandlerens eier vil ikke kjøpe en bok jeg har lest. Det er så urettferdig. Han nekter enhver bok som ikke er absolutt kvalifisert, uansett tittel eller forfatter. Jeg ble spilt igjen. Jeg kjøpte mange bøker, jeg kan ikke selge dem eller bruke dem til nye. Derfor vil jeg ikke gå i butikken igjen. Jeg var så skuffet at jeg ikke visste hvordan jeg skulle få en ny bok til en fornuftig pris, da jeg plutselig fant en flott nettressurs kalt Title Trader. Fantastisk! Du trenger ikke å betale noen avgifter for å bli medlem, du kan motta bøker fra andre medlemmer gratis. Title Trader gir deg en liste over bøkene, videoene og spillesamlingene dine, slik at andre medlemmer kan søke og velge noen uten kostnad.

Merverdiavgift

Du kan lage en ønskeliste for å fortelle deg hva du vil at andre medlemmer skal få. Når det er publisert, vil du få informasjon om tilgjengeligheten til varene du leter etter. Det beste med tittelhandel er at du kan søke om og motta så mange bøker, videoer og spill du vil, så lenge du ikke vil betale en krone, koster det ikke noe. Du trenger bare å betale fraktavgiften når du søker om produkter fra andre medlemmer. Det er så mange ressurser, jeg prøver å mate min vanedannende bok, men det er bare en måte å jobbe på, jeg vil ha tittelhandler. Det er utvilsomt den beste måten å få ting gratis. Det er gratis, bare få så mange bøker, filmer og spill du vil.