E-bøker er alle bøker !!!

book8

E-bøker er bøker … Bøker – er du villig til … å ha det samme … og trenger samme lesning … som en bok i … form – dette er boka du.

E-bøker er alle bøker !!!

E-bøker – bøkene du leser på datamaskinen din – har samme informasjon og krever samme leseopplevelse som tradisjonelle bøker, det vil si bøkene du faktisk mestrer. E-bokvisningen er som et Microsoft-dokument, men det konverteres til et e-bokformat, for eksempel PDF, og leserne kan ikke gjøre noen endringer i dokumentet. Det er andre sammenligninger mellom e-bøker og vanlige bøker.

Ny app for e-bøker

Alle kan kjøpe e-bøker på tradisjonell måte, bare ved å gå inn i bokhandelen, men med e-bøker må du ha en datamaskin og internettforbindelse og et kredittkort, forutsatt at økonomien din er i orden, og banken lar deg bruke et kredittkort Og med tradisjonelle bøker, uansett din økonomiske situasjon, selv om du ikke har et kredittkort, kan du kjøpe en så lenge du har hvor mye penger.

Anta at du leter etter en bok om et bestemt emne, og din lokale fysiske bokhandel ikke har bøker om slike emner, du kan alltid finne bøker om slike emner på Internett (til og med emner du ikke drømte om ), kan du kjøpe en bok fra mennesker i halve verden og eie den på få minutter!

En e-bok er ikke en bok du faktisk kan holde i hånden, å sitte foran datamaskinen og lese hele boka ville være irriterende, og du kan krølle en tradisjonell bok hvor som helst, men med en e-bokleser, gjør dette en e-bok som Like bærbar som tradisjonelle bøker.

Bla gjennom sidene i tradisjonelle bøker, men bla ned på sidene til e-bøker.

Du kan bruke en kopimaskin for å kopiere tradisjonelle bøker, mens du bruker e-bøker, kan du lage en hel kopi av en bok på bare noen få sekunder ved å klikke på en knapp.

Du kan ikke legge en e-bok i hånden, men uansett hvor lenge du har den, blir siden aldri gul. Uansett hvor mange bøker du leser, får den ikke valpens øre. Når du kjøper en webside, er siden alltid klar og ny (med mindre datamaskinen din blir invadert av en orm, som vil ødelegge alle dokumenter på datamaskinen din).