Hvor gamle bøker kan gi deg en stor inntekt!

book6

Nesten alle gamle bøker inneholder mye informasjon, uansett hvor lenge de er skrevet, i dag kan det være viktigere enn noen gang.

I dag er det mange nettsteder som er dedikert til å skanne og digitalisere brukte bøker. De er bare for nedlasting til datamaskinen vår for eget bruk, enten for underholdning eller for fortjeneste.

Gamle bøker inneholder absolutt rik informasjon, uansett hvor hardt den ble skrevet før, informasjonen er like viktig i dag som før. For eksempel er det mange nettsteder på Internett dedikert til å skanne og digitalisere gamle bøker, slik at du og jeg kan laste dem ned til moderne datamaskiner.

Hvordan tjene penger på nett?

Bare søk, så kommer du opp på noen nettsteder for å laste ned listen over historiebøker mot et gebyr eller til gratis bruk etter behov. Et av de viktigste nedlastingssidene er Project Gutenberg, som har en enorm database, som er gratis å bruke offentlig domene for å lese online, eller laste det ned til din egen datamaskin på din fritid. Åpenbart er det andre nettstedet og hovedspilleren i spillet Google.com-nettstedet.

Men hvorfor er det at gamle bøker er så viktige, og en så stor etterspørsel er så stram at du kanskje spør? Svar. Informasjonen du kan samle inn fra gamle bøker, er vanligvis relatert til moderne tid, eller er bare en liten forskjell.

Hvis du for eksempel tar en tidligere trykt bok om å holde deg sunn og leser den fra begynnelse til slutt, vil du snart innse at bortsett fra moderne treningsutstyr til din bruk, er det få andre endringer, hvordan du holder deg sunn generelt på grunn av tid Yugan Sando og hans populære bok “The Power and How to Get It” Hvis vi bruker dette eksemplet og utvider det eller til og med utvider det ytterligere, blir det raskt åpenbart at det er millioner av bøker i omløp Tema … Hold deg i form med alle lønnsomme utgivere i markedet, uavhengig av størrelse.

Ofte stillte spørsmål

I dag vil mange moderne bøker bli skrevet ut på nytt og kopiert nøyaktig eller veldig lik originalen. Hvordan ville det bli gjort slik? Svaret er at de alle er materiale som er offentlig eiendom. Med andre ord har copyrighten deres utløpt og kan brukes av deg, meg eller andre på den måten vi ønsker så mye.

Derfor vil du se nye verk solgt over hele verden, selv om de kanskje bare er den nye vekten til gamle bøker, skaper de alle fantastiske inntekter for enkeltpersoner eller forlag, og de investerer tid og energi i å tenke og bruke en historiebok. Tjene penger.

Å gjøre gamle bøker til penger er like enkelt som ABC. Denne prosessen er så enkel at alle kan utføre den uten å bruke noe spesielt utstyr. Du kan skrive om eller skrive inn materialet, og deretter ta det med til din lokale trykkeri for kopiering og innbinding.

Enda bedre, hvis du har en datamaskin (hvis du leser dette, vil jeg anta at du gjør det), så kan du bruke skriveren / skanneren, det er veldig enkelt å få tak i det, bare for å skanne siden Til en ordfil eller notatblokk. Rediger deretter som du vil, og til og med endre tittelen hvis du vil, og legg til navnet ditt som forfatter, slik at mulige konkurrenter ikke kan se kilden til det originale arbeidet ditt nøyaktig. Publiser den nye boken som et trykt prosjekt eller i digitalt format for øyeblikkelig nedlasting som en PDF-fil, eller brenn boken på en CD.

Det er hundrevis av forskjellige emner for å velge materiale som er offentlig domene for å undersøke ditt eget nisjemarked. Det anslås at det er mer enn 85 millioner eldgamle bøker i det offentlige området.

Ved å utføre søkeordforskning på et av de mange tilgjengelige nettstedene, kan du få flere og flere eksempler på Niche-produktoppretting. Noen av de beste nettstedene, for eksempel wordtracker, er gratis å bruke. Du har ingen grunn til ikke å undersøke ditt eget nisjemarked, og så kan du bruke det til å bygge et produkt som vil tjene penger for deg med gamle trykte bøker.