Kjøp nøye brukte bøker til en utrolig pris!

book5

Bøker er en grunnleggende vare, og begge er en prioritert oppgave. Imidlertid vil noen mennesker i det indiske samfunnet heller vente til de nyeste bøkene selges på loppemarkeder og fortau til lave priser. Selv om man venter tålmodig på at de skal nå graden, er denne graden en annen løsning. Kjøp de mest solgte bruktbøkene online. De er i mye bedre stand og selger bare 20% av den faktiske prisen på den nye originale boka. En rimelig og rimelig måte å bygge ditt eget bibliotek på!

Brukte bøker kjøpes

Globalt ligger distribusjonen av harde bøker stort sett foran de populære paperbacks fra store forlag. De gjør det for å maksimere fortjenesten, fordi prisen på innbundet bøker er ganske høy sammenlignet med populære pocketbøker. I noen tilfeller blir de imidlertid publisert i paperbacks for massemarkeder; for eksempel blir paperbacks utgitt av kjente forfattere som Jeffrey Archer, John Grisham eller Sidney Shelton. Bøker er etterspurte over hele verden i antall. Imidlertid er fortjenesten den samme som hard boksalg.

Internasjonalt, sammenlignet med India og andre land i tredje verden, er prisen på nye bøker veldig høy, mens prisen på India er relativt halvparten eller enda lavere. Allikevel foretrekker indianere å vente på pocketbøkene i flere måneder fordi de er mer flate. Vis forbrukerpsykologien bak å kjøpe bøker. De synes ikke bøker er en veldig nødvendig vare, så bøker holder lav prioritet på forbrukerhandlelisten. Kunder som tilhører eldre middelklasse og over middelklasse besøker bokhandelen og opplever en bokhandelopplevelse i verdensklasse.

Indias middelklassepopulasjon fortsetter å øke. Blant dem er de største engelske kundene ivrige etter å kjøpe gode bøker, men på grunn av begrensninger i budsjettet er de motvillige til å kjøpe fra bokhandelskjeder. Det er den elektroniske bokhandelen som gir et pusterom for slike verdi-for-pengene-jegere. Den elektroniske bokhandelen gir indiske kunder et utvalg av brukte bøker av høy kvalitet importert fra Storbritannia. For å tilfredsstille Indias etterspørsel etter brukte bøker av høy kvalitet, har Storbritannia tatt med bøker. Britiske boklesere pleier å håndtere bøker nøye. Senere ble disse bøkene solgt som bruktbøker eller bruktbøker. Sammenlignet med bøkene som håndteres av generelle indiske boklesere, er kvaliteten fremdeles overlegen.

Skolebøker som privatist

I tillegg selges bruktbøker som selges tett på loppemarkeder eller på fortau av gateleverandører, noe som betyr mer slitasje. Derfor er det fornuftig å kjøpe brukte bøker av høy kvalitet importert fra Storbritannia sammenlignet med nye bøker, disse bøkene brukes veldig lite, med en rabatt på 80%. Deretter datatekniske artikler, forklar at når du kjøper en ny bok med en rabatt på 20-30%, kan du få det samme, men bare bruke 20% av den faktiske prisen? Det er online bokhandlere som gir brukte bøker, som er på samme nivå som nye bøker. De fleste av dem selges av leverandører, og prisene er for høye. De har nøye valgt en serie utvalgte bestselgende forfattere for å gi en bedre leseopplevelse; alt for sine respekterte kunder til rimelige priser.

Kjøp mer og bygg ditt eget bibliotek, og samle bare de bestselgende bruktbøkene til prisen for nye bøker. Jeg ønsker deg en lykkelig bok å samle og lese i sommer.