Strømleverandør
Blogg

Leverandører av billig strøm

Vi har funnet frem til 3 strømleverandører som tilbyr strøm til en pris som ligger godt under gjennomsnittet på markedet.

AKRAFT

AKRAFT tilbyr det de kaller Prøvestrøm. Dette er en prøveperiode som ikke har noen bindingstid og du kan avslutte den når som helt. I prøveperioden betaler du kr 199 per måned og kan bruke all den strøm du vil. Prøvestrøm varer i to måneder og etter denne perioden er det slutt og AKRAFT vil komme med et forslag til en strømavtale som passer for deg. De kan tilby pakker med strøm som er basert på forbruket ditt mens du er på Prøvestrøm. Pakkene går fra small til x-large. En large pakke svarer til et strømforbruk på 20 000 kWh og koster kr 739 per måned.

Agva

Agva Kraft topper forbrukerrådets kraftprisoversikt og er dermed en av de billigste strømleverandørene i Norge. Samtidig er alle tjenester hos selskapet digitale, slik at det er enkelt for deg som kunde å holde oversikt samt få svar på de fleste spørsmål når du har behov. Energien de bruker er 100 % fornybar, og som navnet på selskapet tilsier så kommer kraften fra vannet. Selv om Agva kun bruker fornybar energi, så koster ikke dette noe ekstra for deg som kunde. Selskapet tilbyr tre ulike strømavtaler. Standard Variabel, Spot og fast pris. Fast pris har en bindingstid på ett år og koster 39 øre per kWh. De to andre avtalene har ingen bindingstid og felles for dem alle tre er at du ikke må betale noen andre former for gebyrer. Prisen på kWh er den eneste utgiften.

Norges Energi

Dette er en av de større aktørene på markedet. Likevel er de fortsatt en av de billigste i Norge og ifølge TNS Gallup så velger nesten 25 % av strømkundene å få strøm fra NorgesEnergi. Du kan velge mellom to ulike strømavtaler. En med variabel pris og en til spotpris. Med spotpris får du alltid den laveste prisen som er på markedet, men prisen endrer seg fra time til time og det er derfor vanskeligere å forutse hvordan prisen vil bli. Men variabel pris vil du få beskjed i forveien når prisene endrer seg og det vil derfor gi litt mer forutsigbarhet. Du kan også velge en avtale som heter Topp-ti prisgaranti og her er du garantert priser som alltid vil være blant de ti billigste i Norge.

Forbruker.net

Det er lurt å benytte seg av sammenligningstjenesten Forbruker.net for å finne den billigste og beste strømavtalen for deg. Det er ikke alltid helt enkelt å finne ut av hvilken strømleverandør som tilbyr billig strøm. Det kan være en del penger å spare ved å undersøke litt og i dag er det veldig enkelt å bytte leverandør. Det spiller ingen rolle hvor du bor i landet, om du bor i Moss så kan du likevel få levert strøm fra Nord-Norge. Det eneste du er knyttet opp mot er din nettleverandør, men hvem som skal levere selve strømmen, det er ditt eget valg. Du bør derfor undersøke mulighetene og så sammenligne den strømleverandøren du bruker i dag. Hvem vet om du kanskje kan spare en del penger?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *